Current EXHIBITION

September 25 - October 31  2021
Peter Frimand: "StudioHands and HalfObjects" & Rikke Ravn: "Indtagelse af ydre materialer"
  >>  Read

 

We live here

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 / 7430 Ikast / Denmark
Phone: +45 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk 

OPENING HOURS: Thursday to Sunday 12-16

 

 

Current ExHIbition 2021

Information only available in Danish at the moment.

13. august - 19. september 2021
"Invisible"
Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE og gæsteudstillere

 

Med udstillingen "Invisible" udfordrer kunstnersammenslutningen Riimfaxe sig selv ved at stille spørgsmålet: Hvordan visualiseres noget ikke synligt, noget uhåndgribeligt, i en kunstnerisk kontekst.

Det usynlige har altid været en stor og dragende realitet. Hvad er det vi ikke kan se? Tanken om det usynlige er en udfordring for vores forestillingsevne og fantasi. Det er på mange måder det usynlige der skaber os som mennesker. Således hævder forfatteren Antoine de Saint-Exupéry i sin fortælling om "Den lille prins", at det væsentligste er skjult for øjet, men samtidig også at ordene er misforståelsernes kilde. Det usynlige taler til et særligt sensitivt og sanseligt aspekt af det at være menneske.

Når Riimfaxes kunstnere fravælger en ren konceptuel tilgang til begrebet Invisible, er det fordi gruppen består af primært visuelt og stærkt materialeorienterede medlemmer. Det er mest naturligt for dem at skabe fysiske og sanselige værker. Med udstillingen giver de et visuelt kalejdoskopisk bud på det usynlige - det hemmelighedsfulde.

Som en selvstændig del af Riimfaxes udstilling arrangeres en lille mindeophængning for sammenslutningens ældste medlem Monika Linnert (D) der gik bort i foråret.

Riimfaxes medlemmer er:
Lotte Agger, Malone Dietrich, Jens Chr. Jensen, Matthias Oppermann (D), Ole Akhøj, Lars Waldemar, Anne Bjørn, Steen Rasmussen, Karin Ohlsen (D) og Tine Hind


Gæsteudstillere:
Doris Hahlweg (D) og Anna Taina-Nielsen