Aktuel udstilling 

ÅBEN CENSURERING
INSIDE 2018 - 22. sept. kl. 11-17
TIL KANTEN - 23. sept. kl. 12-17
    
>>

Om INSIDE 2018   >>
Om TIL KANTEN   >> 

Her bor vi

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 (ved stationen) /
7430 Ikast / Tlf. 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk

Åbent: torsdag-søndag 12-16 / Entré: gratis

 

TIDligere udstillinger 2018


11. august - 16. september 2018
[ree-fleks]
Christina Augustesen, Renate Borgen, Hanne G.Grønlund, Hanne Helms,
Hanne Nielsen Kjærsgaard, Ninna Bohn Pedersen, MetteSandfær og Gitte Svendsen
(Kuratorer: Renate Borgen, Hanne Helms og Hanne Kjærsgaard Nielsen).


Udstillingen [ree-fleks] har som tematisk omdrejningspunkt begrebet spejling. Udstillingen præsenterer 8 samtidskunstnere der arbejder med forskellige medier og praksisser. De kommer omkring en række emner og ideer, som hos den enkelte kunstner er selve bevæggrunden for at virke og for at udtrykke sig visuelt. 

Støttet af:
STATENS KUNSTFOND
Grosserer F.L. Foghts Fond 

SE FOTOS FRA ÅBNINGEN (11. august)  >> 

 21. april - 3. juni 2018
"Vacant Potential" af Nour Fog og Anna Samsøe
"Støvkammer, Pulvermorgen" af Cilla Leitao

 
VACANT POTENTIAL
Nour Fog og Anna Samsøe præsenterer i udstillingen "Vacant Potential" en skulpturel lyd-installation. I et forsøg på at afdigitalisere lyd, har Nour og Anna produceret en serie keramik skulpturer, udformet til at forstærke ekko når lyde sendes igennem dem. Ud fra samme princip som ekkoet, der forplanter sig i det nærliggende materiale, vil digitale lyde formere sig i keramik-skulpturerne og i gentagelsen blive afdigitaliseret og akustisk igen.

STØVKAMMER, PULVERMORGEN
Cilla Leitao's udstilling "Støvkammer, Pulvermorgen", handler om tid og ting. Ting der ophober sig over tid. Ting der eroderer over tid og skaber grobunden for nye ting. Materialer som en måde at måle og forstå tid igennem. At være et materiale der befinder sig i et rum af tid. At være i et rum hvor tiden er gået i stå.  

Støttet af: STATENS KUNSTFOND

FOTOS FRA ÅBNINGEN   >>
FOTOS - UDSTILLINGEN  >>

 3. marts - 15. april 2018
INTEROBJECTS
Peter Rune Christiansen og Simon Lindhardt

Udstillingen forener de to kunstneres vidt forskellige udtryk og arbejdsmetoder, som er beslægtet indenfor det abstrakte maleri. Peter Rune Christiansens billeder er ekspressive og organiske. De er bygget op af et tykt lag materiale, der til tider er kastet på fladen, og de står i stærk kontrast til Simon Lindhardts nøje komponeret maleri, der består af skarpe linjer og rene overflader.

Begge kunstnere arbejder med kroppens tilstedeværelse og fravær på samme tid, og hvor den enes maleri tager fysisk form i sin materialitet, arbejder den anden med form og krop på et metafysisk plan.Interobjects skal blandt andet forståes som det "at forbinde" værker, og som det, "at entrere, eller træde ind i et objekt"..

OMTALER:
Interview - kunsten.nu (13. marts)  >>
Omtale: "Berlin er sagen for kunstnere" (6. marts) - AOH  >>
Billedserie - kopenhagen  >>

FOTOS FRA ÅBNINGEN  >> 

Støttet af: STATENS KUNSTFOND

 13. januar - 25. februar 2018
GEOMETRIC BEHAVIOUR
Milena Bonifacini (DK), Martha Clippinger (US), Jesper Dyrehauge (DK/Berlin), Elise Ferguson (US),
Katrine Hvid (DK), Douglas Melini (US), Bodil Nielsen (DK) og Gary Petersen (US).
Kurator: Katrine Hvid

 

"Geometric Behavior" viser værker af fire danske og fire New York kunstnere: Milena Bonifacini (DK), Martha Clippinger (US), Jesper Dyrehauge (DK/Berlin), Elise Ferguson (US), Katrine Hvid (DK), Douglas Melini (US), Bodil Nielsen (DK) og Gary Petersen (US). Udstillingens kurator er kunstneren Katrine Hvid og omdrejningspunktet for hendes udvælgelse af danske og amerikanske kunstnere har været at de alle på hver deres særegne måde arbejder med abstrakt maleri, der har udgangspunkt i den konkrete og geometriske tradition. Deres værker er på én gang stramt komponerede og virtuost fabulerende.


FOTOS FRA ÅBNINGEN  >>

OMTALER: 
Kulturspot >>
Kulturspot - Video  >>
AOH / Herning Folkeblad  >>
Kunsten.nu - Billeserie  >>
AOH /Herning Folkeblad - Statens Kunstfond præmiering >>
Århus Stiftstidense - Præmiering af kurator Katrine Hvid >>

Støttet af :
STATENS KUNSTFOND, Ege Fonden og Kulturelt Samråd Ikast-Brande Kommune

STATENS KUNSTFOND - LEGATUDVALGET FOR BILLEDKUNST: Præmiererer kurator Katrine Hvid 

 
udstillinger 2017


4. november - 10. december 2017
FUGLENE (Double Fantasy II)
Christian Schmidt-Rasmussen og Sonja Lillebæk Christensen 

Udstillingen med Christian Schmidt-Rasmussen og Sonja Lillebæk Christensen har fugle som omdrejningspunktet. Emnet og motivet bliver brugt af begge kunstnere. Både som fænomen og symbol for "den anden verden", en skjult verden, måske efter livet, eller som et håb og troen påat en anden verden er mulig, at tingene kan være anderledes end de er.

FOTOS FRA ÅBNINGEN  >>

OMTALER:
Interview KUNSTEN.NU >>
Kulturspot - Michelle Skov: "Dit fugleperspektiv?" >>
Videoklip (ved Bjarne Eriksen) >>

 


 
23. september - 29. oktober
UDFORDRINGER
Kristian Devantier, Mischael Isling og Anne Munnecke 

UDFORDRINGER er et udstillingsprojekt der tager udgangspunkt i hvad der sker, når tre billedkunstnere med tre forskellige praksisser arbejder sammen om at finde et fjerde udtryk. De tre billedkunstnere viser fællesproducerede tegninger og monotypitryk samt enkelte værker fra deres egen praksis. 

FOTOS FRA ÅBNINGEN  >>  

12. august - 17. september
FLYTTE GRÆNSER / MOVING BORDERS
Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE 
Gæster: Bolatta Silis-Høegh og Malin Schønbeck

Det er kunstens væsen at flytte grænser, at få beskueren til at revurdere sin opfattelse af det sædvanlige. At flytte grænser er evolution. Kunstneren har i sin erkendelse, oplevelse og udtryk bevægelige grænser, grænser der skal nedbrydes for at kunne flyttes..De deltagende kunstnere er: Lotte Agger, Ole Akhøj, Anne Bjørn, Malone Dietrich, Tine Hind, Bärbel Hische, Steen Kjær Jacobsen, Jens Chr. Jensen, Monika Linnert, Ann-Kerstina Nielsen, Karin Ohlsen, Matthias Oppermann, Hans-Jürgen Simon. Gæster: Bolatta Silis-Høegh og Malin Schønbeck

FOTOS FRA ÅBNINGEN  >> 

 22. april - 5. juni 
PARENTLESS
FLemming Rolighed

Udstillingen "Parentless" har som udgangspunkt og omdrejningspunkt kunstneren Flemming Roligheds personlige historik. Nemlig hans opvækst og barndom på heden i den midtjyske provins. Han lader i udstillingen det personlige og det almene blande sig til en kunstnerisk og narrativ visualisering af opvæksten. Erindringen og minderne om specifikke begivenheder fra barndommen er udelukkende kunstnerens. Det er hans nuværende situation og status som "forældreløs" der er det refleksive udgangspunkt for udstillingen. Via personlige genstande, blandt andet fra faderens dødsbo, vækkes barndomserindringer til live. De forskellige genstande beskriver nogle af de mere almene følelser og erfaringer, der hører barndommen til. Men de har tillige en stærk personlig historik. 

VIDEO SEKVENS (AOIB)  >>

FOTOS >> 

OMTALE  >> 

 


 

4. marts - 17. april
URO
Marie Bancks, Jeanette Hillig, Jakob Hunosøe og Thomas Søgaard Boström

Udstillingen URO præsenterer værker af Marie Bancks, Jeanette Hillig, Jakob Hunosøe og Thomas Søgaard Boström. De viser henholdsvis skulptur/installation, vægobjekter, fotografi og collage/ord. En labyrintisk udstillingsarkitektur, som strækker sig gennem Kunstpakhusets to udstillingsrum, udgør selve rammen og konceptet omkring udstillingen. Den besøgende vil ikke i traditionel forstand kunne overskue hvilken rute gennem udstillingen, der vil give bedst mening eller føre til udgangen. På vej gennem det labyrintiske forløb vil man støde på kunstnernes forskelligartede værker. 

FOTOS:
Billedserie - Kunsten.nu  >> 
FOTOS  >>

VIDEO ved Jakob Hunosøe  >> 

 14. januar - 26. februar 2017
NONPAREIL
Martin Askholm og Bodl Nielsen

Ordet Nonpareil har et væld af betydninger. Ordet er oprindeligt fransk og kan blandt andet betyde uforlignelig, mageløs, model, standard, eksemplar, ideal, ekspertise, perfektion eller mesterværk. Det er samtidig det tekniske ord for de små farvede sukkerkugler man bruger på bagværk og slik.
De formelle forskelle på Martin Askholm og Bodil Nielsens værker er tydelig. De har et umiddelbart enkelt visuelt udtryk der veksler fra det enkle og grafiske til det poetisk og komplekst suggesterende. Deres værker trækker på meget forskellige traditioner, fra japansk pop til zenhaver og minimalisme. I en dansk kontekst bevæger deres værker sig indenfor den abstrakte tradition der betegnes det formelle og konkrete maleri Martin Askholm og Bodil Nielsens maleri rækker både bagud til en formel abstrakt maletradition men repræsenterer tillige et aktuelt bud på en kontemporær malerisk diversitet og følsomhed.

FOTOS  >> 

 


 

Udstillinger 2016


INSIDE 2016
Region Midtjyllands Censurerede Efterårsudstillings
12. november - 4 december 2016


UDSTILLERE:
Anne Lise Bugge Lund, Eva Dalby-Jakobsen, Anne-Marie Elmbak, Sidse Friis, Hanne Schmidt, Nirvi Bennich, Sanne Elm Nielsen, Lars Vestergård Nielsen, Doris Marager, Maja Landgren Germundsson, Jytte Schultz, Kirsten Barlit, Britta Haakonsson, Pia Hauge, Kamilla Jørgensen, Anneline Schjødt Pedersen, Susanne Aaes-Jørgensen, Maibritt Larsson, Maja Bøving, Anna Støttrup, Ulla Gerd og Tove Svane Kappel.

CENSORER:
Anders Reventlov (billedkunstner), Lone Busk Andersen (kunsthistoriker og billedkunstner)
og Ole Bak Jakobsen (kunsthistoriker, redaktør/skribent og billedkunstner)

PRÆMIERING::
Anna Støttrup - Præmieres "Bedste kunstner/bedste værk" (censorernes valg) 
Pia Hauge - Præmieres "Værk der fortjener hædrende omtale" (censorerrnes valg)
Tove Svane Kappel - Vinder af Publikumsprisen 


FOTOS:
CENSURERING d. 5. nov. 2016  >>
FERNISERING d. 12. nov. 2016  >>

 24. september - 30. oktober 2016
ORD OG BILLEDE

Tanja Nellemann, Lise Harlev, Poul Pedersen, Camilla Nørgård, claus ejner, Lise Nørholm, Lasse Krog Møller, Christian Vind, Jacob Borges, Lene Adler Petersen, Henrik Have og Jytte Høy. Kuratorer: claues ejner og Lise Nørholm.

Udstillingen handler om forholdet mellem ord og billede. Med industri-samfundets indtog skete der en eksplosion af visuelt-verbalt stof i det offentlige rum. Den øgede mængde af skilte, reklamer og generel forbrugerinformation satte sig også tydelige spor i kunsten. Kunstnere har, om end på forskellige abstraktionsniveauer, altid orienteret sig mod og hentet inspiration i virkeligheden


OMTALE:
Herning Folkeblad (AOH): "Udstilling åbnet med strækmarch og fejebakke", 26. sept. 2016

ANMELDELSE:
Jyllands Posten (ved Lars Svenholm): "Ord som motiv", 16. oktober 2016

FOTOS FRA ÅBNING 24. sept.  >>

UDSTILLINGSFOTOS  >>
  


 

13. august - 18. september 2016
EN SAMTALE MED VILHELM
Kristine Djurhuus, Kristina Kvalvik, Michala Norup, Kirsten Schauser og Susanne Schmidt-Nielsen

I 2016 er det 100 år siden maleren Vilhelm Hammershøi døde, og det markerer de fem samtidskunstnere ved til denne udstilling at gå i tæt dialog med mesteren. Deres værker tager udgangspunkt i deres inspiration af den store danske maler. Det være sig fortællingens underfundighed, kompositionen, penselstrøgene eller tonaliteten.
Udstillingen 'En samtale med Vilhelm' arbejder med begreber som gerne forbindes med Hammershøi; lyset, interiør, rum og arkitektur, inde og ude, den medierede kunst (fra foto til maleri), det næsten monokrome, det abstrakte kontra figuration, det skjulte og slørede, struktur og overflade, vertikale og horisontale linjer, samt skalering.

FOTOS FRA ÅBNINGEN  >> 

 30. april - 5. juni 2016
PAPER WORKS

Karin Birgitte Lund, Daniel Milan, Zven Balslev, Ole Sporring, Morten Schelde, Jasper Sebastian Stürup, Rune Elgaard. Rasmus Danø, Martin Askholm, Bjarne Werner Sørensen, Lars Grenaa, Claus Handgaard, Erika Severin, Gay Christensen, Lise Nørholm, Peter Callesen, Mikkel Olaf Eskildsen, Vibe Bredahl og Adam Saks..
Kuratorer: Gay Christensen og Martin Askholm

FOTOS  FRA ÅBNINGEN  >>

 5. marts - 24. april 2016
WHAT'S THE WORD I'M LOOKING FOR?
Svend-Allan Sørensen og Anders Bonnesen

Udstillingen "WHAT'S THE WORD I'M LOOKING FOR?" præsenterer en række "ordrige" værker af kunstnerne Svend-Allan Sørensen og Anders Bonnesen. Anders Bonnesen viser forfatterportrætter lavet af makuleret litteratur samt bronzeværker. Svend-Allan Sørensen viser en række konceptuelt orienterede grafiske værkserier med forfattere og krager som motivkreds, samt værker med ord og litterære citater som motiv. 


OMTALE: "Fabler om sproget" - AOIB  >>
INTERVIEW: "Skriften har mange udgange" - Kunsten.nu  >>
FOTOS FRA ÅBNINGEN  >>

 16. januar - 28. februar 2016
KANT TIL KANT
Lisbeth Eugenie Christensen og Esben Klemann

Udstillingen KANT TIL KANT er baseret på skulptør Esben Klemann og billedkunstner Lisbeth Eugenie Christensens fælles interesse for det man kan kalde det styrede tilfældighedsprincip. Det handler om spændingen mellem at have kontrol over materialet og så at miste kontrollen, når materialet tager over. Arbejdet hen imod det endelige maleri eller skulptur er en søgende og indkredsende praksis. Det er en fællesnævner for deres arbejde, at de ikke som udgangspunkt har et afsluttet billede af, hvordan det endelige værk vil præsentere sig. De lader processen stå åben, en "ad hoc" metode som kan forløbe over måneder, nogle gange år.

OMTALER:
Ikast Avis/AOIB: "Knibske malerier og tung afspærring"  >>
Kunsten.nu (Billedserie)  >>
Kulturkanalen (TV indslag om udstillingen og Kunstpakhuset) >>
FOTOS FRA ÅBNINGEN  >>

 UDSTILLINGER 2015


7. november - 6. december 2015
IMPOSSIBLE SPACES - Lettres, Signes, Écritures
Louisa Marajo (FR), EGS (FIN) og Anders Reventlov (DK).

 

19. september - 25. oktober
EFTERKOMMERE
Gerda Thune Andersen, Julie Henriksen, Charlotte Grum, Pernelle Maegaard,
Nina Maria Kleivan, Christina Capetillo, Vibe Bredahl og Annette Skov 


14. august - 13. september 2015
SAFIR
Kunstnersammenslutningen RIIMFAXE med gæsteudstillere:
Ann Kerstina Nielsen, Anton Bröring og Parul Modna

 

25. april - 7. juni 2015
Krystalkugle 1949, Begyndelse 2015, Nulpunkt 1760
Kirsten Otzen Keck 

 
7. marts - 19. april 2015 
Sommerfuglerester 2
Erland Knudssøn Madsen 

 

17. januar - 1. marts 2015
NEGATIVES BEYOND THE GREEN 
Ismar Cirkiganic 

 UDSTILLINGER 2014 


1. november - 7. december 2014
HVASS&HANINBAL
Nan Na Hvass og Sofie Hannibal

4. - 26. oktober 2014
INSIDE 2014 - Region Midtjyllands Censurerede Efterårsudstilling
Censorer: Zven Balslev, Henrik Broch-Lips og Tijana Miskovic


15. august - 21. september 2014
RIIMFAXE 14 + 3
Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE og 3 gæsteudstillere: 
Tine Hind, Rolf-Maria Krückels (D) og Hans Jürgen Simon (D).

 

26. april - 9. jnui 2014 
FOLLOWING ETERNITY
Nina Wengel og Odey Curbelo


8. marts - 21. april 2014 

MOSTLY BLACK AND WHITE 
Grafiske værker af Jens Birkemose, Peter Linde Busk,Catrine Raben Davidsen, Kasper Eistrup, Jan S. Hansen, Per Kirkeby, John Kørner, Ian Mckeever (UK), Tal R, Alexander Tovborg  og Troels Wörsel.  
(Værker udført på det grafiske værksted Hostrup-Pedersen&Johansen).
Samt skulpturer i træ udført af Bjarne Winther Troelstrup.

 

18. januer - 2. marts 2014
WABI SABI
Rikke Stenholt, Mette Tømder og Thyge ThomasenUdstillinger 2013


5. oktober - 1. december 2013
KAST ET BLIK - Jesper Carlsen, Stephanie Donsø, Veronika Geiger,
Mie Mørkeberg, Tim Skinner (UK) og Mette Vangsgaard

16. august – 29. september 2013
POEM - Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE 

18. maj – 16. juni 2013   
COURT OF COMPLEXITY - Lene Desmentik og Peter Chr. Petersen


13. april – 12. maj 2013
OFF THE MAP - Karen Havskov Jensen og Klavs Weiss


23. februar – 7. april 2013 
RIV DETTE TEMPEL NED - Bjørn Nørgaard

Se videoklip.   >>


5. januar - 10. februar 2013
TAST-GUNDORF-KJÆR - Steffen Tast, Frode Gundorf Nielsen og Bruno Kjær  

udstillinger 2012

20. oktober - 9. december 2012
ØJEBLIKKET  -  Kirsten Schauser

22. september - 14. oktober  
INSIDE 2012 (Region Midtjyllands Censurerede Efterårsudstilling)

10. august – 9. september 2012
GUL -  Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE

2. juni – 1. juli 2012
EXPANDED FIELD  -  Lars Heiberg og Mikkel Niemann

28. april – 28. maj
NEW YORK CITY BLUES   -  Grace Graupe-Pillard (NYC/US), Robin Tewes (NYC/US), Jonna Pedersen og Bjørn Eriksen

24. marts - 22. april
ANACHRONISM  -  June Pilaiporn Pethrith

18. februar – 18. marts
NY REPUBLIK  -  Rasmus Danø, Søren Hüttel og Rasmus Lütken (DHL)

14. januar – 12. februar 2012
THINGS REMEMBERED, LOST AND FOUND  -  Maj Hasager og Rikke Flensberg

 
udstillinger 2011

26. november – 11. december 2011
NU ER DET NU - Udstilling med værker til KUNSTPAKHUSETs Sponsorkunstklub

22. oktober – 20. november 2011
CENTRE CHOC - Grafik fra Atelier Presse Papier (Québec, Canada)

17. september – 16. oktober 2011 
NERVE-CHASING - Lars Lundehave Hansen og Iben Toft Nørgård

12. august - 11. september 2011
ERINDRING - Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE
.

4. juni – 3. juli 2011
INQUIRY - Kirsten Rotbøll Lassen og Hanne Linde

30. april - 29. maj 2011
ULDBIKINI - Thorgej Steen Hansen, Hartmut Stockter og Zven Balslev

26. marts - 25. april 2011
ONESHOT (fotoudstilling kurateret af Jesper Elg, V1 Gallery) og
SØREN SOLKÆR STARBIRD (Selected works from CLOSER) 

18. februar - 20. marts 2011
HEDE - Beinta av Reyni, Linda Bjørnskov, Anna Odell og Anna Fro Vodder

8. januar - 13. februar 2011
APRÈS NOUS LE DÉLUGE - Peter Carlsen

UDSTILLINGER 2010

27. november - 12. december 2010
NU ER DET NU  -  Udstilling med værker til Kunstpakhusets Sponsorkunstklub

30. oktober - 21. november 2010
"INSIDE 2010"  -  Region Midtjyllands censurerede efterårsudstilling 2010

18. september - 17. oktober 2010
UKAST  -  VIA / Eva la Cour og Mie Lund Hansen

14. august - 12. september 2010
TIME - FOR WHAT  -  Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE

29. maj - 27. juni 2010
I HU  -  Anders Werdelin, Morten Tillitz og Kim Asbury

24. april - 24. maj 2010
KONSTRUKTIONER MED CIRKLER; SPIRALER OG LYS  -  Anne Damgaard

20. marts - 18. april 2010
DIREKT  -  Ulrik Heltoft og Marie Kølbæk Iversen

13. februar - 14. marts 2010
MAGI OG REALISME  -  Ludmilla Balfour, Anders Christian Pedersen, Carsten Svennson og José Vasconcellos

9. januar - 7. februar 2010
LØST & FAST -  Jan Torstenson og Ole Holm Larsen
   


Udstillinger 2009 

28. november - 13. december 2009
NU ER DET NU  -  Udstilling med værker til Kunstpakhusets Sponsorkunstklub

24. oktober - 22. november 2009
M  -  (Millennium, Anniversary, Lithuania)  - Laura Keblyté, Inga Liksaite, Aurelija Draugele, Agne Jonkute, Irma Lescinskaite, Tadas Vosylius og Zygimantas Augustinas

19. september - 18. oktober 2009   
THE WONDERFUL  - 
Maja Gade Christensen, Berit Dröse, Torunn Kjørsvik Haugan, Anders Reventlov Larsen og Jonas Palm

15. august - 13. september 2009
COUPLES  - 
Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE 

15. maj - 14. juni 2009
TAL OG KUNST  -  N. -C. Juhl Nielsens kunstindkøb til Partner Revision

28. marts - 03. maj 2009 
NU & DA  -  Jens Chr. Jensen


21. februar - 22. marts 2009
EXPANSION  -  Bjarne W. Troelstrup, Dorte Lausten og Jacob Noel

17. januar - 15. februar 2009
FOTO, STUMFILM OG MALERI  - 
Anna Sørensen, Ingrid Kathrine Villesen og Gitte Villlesen

UDSTILLINGER 2008

22. november - 6. december 2008
NU ER DET NU  -  Udstilling med værker til Sponsorkunstklubben 

25. oktober - 16. november 2008
INSIDE 08 - Region Midtjyllands Censurerede Efterårsudstilling 2008

13. september - 12. oktober 2008
THE HOLE  -  Flemming Rolighed  

9. august - 7. september 2008
REFLECTIONS - Den internationale kunstnersammenslutning RIIMFAXE

17. maj - 15. juni 2008
DE ELSKENDE OG BYENS GADER - Bjørn Eriksen og Jonna Pedersen 

19. april - 12. maj 2008
SÅDAN ER DET BAR? -  Andreas Schulenburg 

15. marts -  13. april 2008
HVIDT MØRKE  -  Frede Troelsen

16. februar - 9. marts 2008
KONKRET -  Helge Holmskov (1912- 1982)  

12. januar - 10. februar 2008
SÅ LÆNGE VI LER, LEVER VI -  Carla Thonsgaard, Lone Villaume, Marianne Tümmler,
Dorte Marcussen og Edel Bærskog