Aktuel udstilling 

4. marts - 17. april 2017 
URO
Marie Bancks, Jeanette Hillig,
Jakob Hunosøe og Thomas S. Boström 
 >>

Her bor vi

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 (ved stationen) /
7430 Ikast / Tlf. 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk

Åbent: torsdag-søndag 12-16 / Entré: gratis

 

AKTUEL UDSTILLING  

4. marts - 17. april 
URO
Marie Bancks, Jeanette Hillig, Jakob Hunosøe og
Thomas Søgaard Boström
Udstillingen URO præsenterer værker af Marie Bancks, Jeanette Hillig, Jakob Hunosøe og Thomas Søgaard Boström. De viser henholdsvis skulptur/installation, vægobjekter, fotografi og collage/ord.

En labyrintisk udstillingsarkitektur, som strækker sig gennem Kunstpakhusets to udstillingsrum, udgør selve rammen og konceptet omkring udstillingen. Den besøgende vil ikke i traditionel forstand kunne overskue hvilken rute gennem udstillingen, der vil give bedst mening eller føre til udgangen. På vej gennem det labyrintiske forløb vil man støde på kunstnernes forskelligartede værker. Man vil altså skabe en individuel udstillingsoplevelse og møde værkerne på en ikke-kronologisk vis.

Det er udstillingens mål at bringe den besøgende en lille smule ud af fatning via dens labyrintiske opbygning. Man kommer til at tvivle på sin egen dømmeevne. Har jeg været her? Man kan jo så navigere efter værkerne, man møder på sin vej. Men også her kan der være noget foruroligende på spil.

Grundlæggende er ideen bag udstillingsarkitekturen og værkerne at skubbe til den besøgendes perception og virkelighedsopfattelse; at bringe denne på gyngende grund og dermed tvinge denne til at skærpe sine sanser. Fælles for de fire kunstnere er deres interesse for formen og en udpræget æstetisk og forfinet tilgang til objektet. Det kræver en nærlæsning af værkerne, hvilket den labyrintiske ramme giver optimale betingelser for.


  
    


OMTALER:
Kunsten.nu anbefaler udstillingen >> 


SE FOTOS  >> 


Støttet af:
 


Pressemeddelelse   /   Pressefotos