Aktuel udstilling 

Ny udstilling åbner 19. januar 2019:
"Under dueblå Himmel" med
Simon Grimm og Lilybeth Sebaldus
    
>>

 

Her bor vi

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 (ved stationen) /
7430 Ikast / Tlf. 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk

Åbent: torsdag-søndag 12-16 / Entré: gratis

 

aktuel udstilling


3. november - 9. december 2018
Det, der ikke bliver sagt
Else Duedahl, Ulla Gerd, Lene Juhler og Ulla Lampe

SE FOTOS  >> 


Udstillingen DET, DER IKKE BLIVER SAGT har som kunstnerisk koncept og metode "det usagte". Kunstnernes mål har været at undersøge hvordan det udmønter sig visuelt, når fire billedkunstnere med
vidt forskellige figurative og abstrakte formsprog i villet tavshed lader værker vandre mellem hinanden som inspiration for nye værker.

- Kan det der ikke bliver sagt - denne ordløse proces - skabe nye muligheder og indsigter; - vise at vi uden at miste kunstnerisk integritet i al vores forskellighed også kan være forbundne, fortæller kunstnere om udstillingen.

- Vores opgave i denne proces har været at forstå, se, lytte og acceptere dette fremmede element som vi ikke selv har valgt og ud fra dette værk igangsætte en indre dialog som er medvirkende til at et nyt værk skabes. Denne ordløse dialog vil på en eller anden måde kunne aflæses i det nye værk, forklarer Else Duedahl, Ulla Gerd, Lene Juhler og Ulla Lampe om idégrundlaget.

Den ordløse udveksling og dialog er både et benspænd og en inspiration. Kunstnernes individuelle form- og farvesprog bliver testet og taler sammen på en ny måde i udstillingen uden at den maleriske proces, narrationen eller det ornamentale bliver intellektualiseres.
Ud over flere serie af værker lavet over det nævnte koncept viser de fire kunstnere en række individuelle værker. Udstillingen præsenteres maleri, papirværker og objekter.

 

KUNSTPAKHUSETs udstillingsprogram er støttet af:
STATENS KUNSTFOND 


Pressemeddelelse   /   Pressefotos