Aktuel udstilling 

17. august - 15. september
SHELTER
Riimfaxe med gæsteudstillere
    
>>

 

Her bor vi

KUNSTPAKHUSET / Lille Torv 5 (ved stationen) /
7430 Ikast / Tlf. 23 11 10 19 / info@kunstpakhuset.dk

Åbent: torsdag-søndag 12-16 / Entré: gratis

 

aktuel udstilling


17. august - 15. september
SHELTER
Den internationale kunstnersammenslutning Riimfaxe med gæsteudstillere


FERNISERING:
Fredag d. 16. august, kl. 16-18. Udstillingen åbnes af kunstkritiker Lars Svanholm


"Shelter" er temaet for årets RIIMFAXE udstilling. "Shelter" er et mangetydigt begreb; - shelter giver beskyttelse, et sted at overnatte, et ly for regn, et sted at skjule sig, et sted at hygge sig, et rum at søge beskyttelse i, et rum at søge tilflugt i, et sted for små dyr at yngle i, et sted for børn at gemme sig i....

Kunstnersammenslutningen RIIMFAXE fejrer i år 50 års jubilæum. Sammenslutningen har 15-20 medlemmer fra Danmark, Tyskland, Sverige, Israel og Finland. Medlemmerne arbejder og udstiller individuelt. Hvert år er der fællesudstillinger i Danmark og i Tyskland, oftest med et tema som oplæg til diskussioner mellem kunstnerne og mellem publikum indbyrdes.

Hvert år inviteres gæsteudstillere med; - i år er det : Gabriele Walter (DE), Lars Waldemar (DK) og Steen Rasmussen (DK).

For øjeblikket har Riimfaxe 7 medlemmer fra Danmark: Lotte Agger, Ole Akhøj, Anne Bjørn, Malone Dietrich, Tine Hind, Jens Chr. Jensen (udstiller ikke i år) og Ann-Kerstina Nielsen, 1 fra Sverige Malin Schønbeck (udstiller ikke i år) og 3 fra Tyskland: Karin Ohlsen og Matthias Oppermann og Monika Linnert (udstiller ikke i år).


Mere info om Riimfaxe  >> 

 

Støttet af: STATENS KUNSTFOND